Dyk ned i den fortryllende verden av nisjeparfymer med Grasse-Atelier, en uunnværlig adresse midt i verdens hovedstad for parfyme, Grasse. På 28 rue Amiral de Grasse, opplev selve essensen av eleganse og sofistikasjon, gjenspeilet i duftene fra Carole Poinsots prestisjesamling.

I denne duftende verkstedet har hvert flaske en historie, en sensorisk reise inspirert av skaperens drømmer og følelser. Carole Poinsot, en parfymeentusiast, henter inspirasjon fra duftskattene fra sine reiser og fra de rike jordene i Grasse og omegn, kjent for sine førsteklasses ingredienser.

I nært samarbeid med erfarne parfymører blir hver duft nøye skapt for å fange selve essensen av eleganse og særegenhet. Disse unike parfymene er en refleksjon av Carole Poinsots personlige stil, en olfaktorisk symfoni som vekker selve essensen av sofistikasjon.

Men Grasse-Atelier skaper ikke bare utsøkte dufter. Carole Poinsot er også engasjert i bærekraftsprosjekter, ved å bruke økologiske og etiske råvarer i sammensetningen av sine dufter. Som en ikonisk figur i Grasse-parfyme-samfunnet, arrangerer hun verksteder og arrangementer for å dele sin lidenskap og fremme lokal parfymekultur.

Enten du er en duftentusiast på jakt etter unike olfaktive opplevelser, eller bare nysgjerrig på å oppdage Grasse's parfymerte sjel, må du ikke gå glipp av muligheten til å besøke Grasse-Atelier. Dykk inn i en verden der duftene forteller historier, og der hver aroma vekker en følelse. Kom og opplev Grasse, kom og opplev parfymekunsten med Grasse-Atelier.