Sukella niche-tuoksujen lumoavaan maailmaan Grasse-Atelierin kanssa, väistämättömään osoitteeseen maailman parfyymipääkaupungissa, Grasse. 28 rue Amiral de Grassen uumenissa löydät hienostuneisuuden ja tyylikkyyden ytimen, jonka Carole Poinsotin kokoelman prestige-tuoksut ilmaisevat.

Tässä tuoksutalossa jokainen pullo kätkee sisälleen tarinan, aistillisen matkan, joka ammentaa inspiraationsa luojansa unelmista ja tunteista. Carole Poinsot, parfyymitaiteen intohimoinen harrastaja, ammentaa inspiraationsa tuoksumatkoiltaan sekä Grassen ja sen ympäristön rikkaista maaperistä, joilla kukoistavat huippulaatuiset raaka-aineet.

Tiiviissä yhteistyössä kokeneiden parfyymien kanssa jokainen tuoksu luodaan huolellisesti tavoittamaan hienostuneisuuden ja ainutlaatuisuuden ydin. Nämä ainutlaatuiset tuoksut heijastavat Carole Poinsotin henkilökohtaista tyyliä, tuoksuva sinfonia, joka kuvaa hienostuneisuuden olemusta.

Mutta Grasse-Atelier ei tyydy vain luomaan herkullisia tuoksuja. Carole Poinsot on myös sitoutunut kestävän kehityksen hankkeisiin käyttäen ekologisia ja eettisiä raaka-aineita tuoksuissaan. Ikonisena hahmona Grassen parfyymiyhteisössä hän järjestää työpajoja ja tapahtumia jakamaan intohimoaan ja edistämään paikallista parfyymikulttuuria.

Olitpa sitten tuoksujen harrastaja etsimässä ainutlaatuisia hajukokemuksia tai yksinkertaisesti utelias löytämään Grassen tuoksuisen sielun, älä missaa tilaisuutta vierailla Grasse-Atelierissa. Sukella maailmaan, jossa tuoksut kertovat tarinoita ja jokainen tuoksu herättää tunteen. Tule ja tutustu Grasseen, tule ja tutustu parfyymitaiteeseen Grasse-Atelierin kanssa.