Dyk in i den förtrollande världen av nischparfymer med Grasse-Atelier, en omisskännlig destination belägen i hjärtat av världens parfymhuvudstad, Grasse. På 28 rue Amiral de Grasse, upptäck själva essensen av elegans och sofistikation som representeras av Carole Poinsots prestigefyllda parfymkollektion.

I denna doftande ateljé bär varje flaska med sig en historia, en sensorisk resa inspirerad av skaparens drömmar och känslor. Carole Poinsot, en passionerad parfymör, hämtar sin inspiration från de olfaktoriska skatterna i sina resor och från de rika jordarna i Grasse och dess omgivningar, berömda för sina överlägsna ingredienser.

Genom ett nära samarbete med erfarna parfymörer skapas varje doft noggrant för att fånga själva essensen av elegans och unikhet. Dessa unika parfymer speglar Carole Poinsots personliga stil, en olfaktorisk symfoni som framkallar själva essensen av sofistikation.

Men Grasse-Atelier nöjer sig inte bara med att skapa utsökta parfymer. Carole Poinsot engagerar sig också i hållbarhetsprojekt genom att använda ekologiska och etiska råvaror i skapandet av sina dofter. Som en ikonisk figur inom Grasses parfymgemenskap organiserar hon workshops och evenemang för att dela med sig av sin passion och främja den lokala parfymkulturen.

Oavsett om du är en parfymälskare som söker unika olfaktiva upplevelser eller bara nyfiken på att upptäcka Grasses doftande själ, får du inte missa chansen att besöka Grasse-Atelier. Dyk in i en värld där parfymer berättar historier och där varje doft väcker känslor. Kom och upptäck Grasse, kom och upptäck parfymkonsten med Grasse-Atelier.