Dompel je onder in de betoverende wereld van nicheparfums met Grasse-Atelier, een niet te missen adresje in het hart van de wereldhoofdstad van de parfum, Grasse. Op 28 rue Amiral de Grasse ontdek je de essentie van elegantie en verfijning, belichaamd door de parfums uit de prestigieuze collectie van Carole Poinsot.

In dit geurige atelier heeft elk flesje zijn eigen verhaal, een zintuiglijke reis geïnspireerd op de dromen en emoties van de oprichtster. Carole Poinsot, een gepassioneerde parfumeur, haalt haar inspiratie uit de olfactorische schatten van haar reizen en uit de rijke gronden van Grasse en omgeving, bekend om hun hoogwaardige ingrediënten.

In nauwe samenwerking met ervaren parfumeurs wordt elke geur zorgvuldig gecreëerd om de essentie van elegantie en uniciteit vast te leggen. Deze unieke parfums weerspiegelen het persoonlijke stijl van Carole Poinsot, een olfactorisch symfonie die de essentie van verfijning oproept.

Maar Grasse-Atelier beperkt zich niet tot het creëren van heerlijke geuren. Carole Poinsot zet zich ook in voor duurzaamheidsprojecten, door het gebruik van ecologische en ethische grondstoffen bij de samenstelling van haar geuren. Als een iconisch figuur in de parfumgemeenschap van Grasse, organiseert ze workshops en evenementen om haar passie te delen en de lokale parfumcultuur te bevorderen.

Of je nu een liefhebber van parfums bent die op zoek is naar unieke olfactorische ervaringen of gewoon nieuwsgierig bent om de geurige ziel van Grasse te ontdekken, mis de kans niet om Grasse-Atelier te bezoeken. Duik in een wereld waar parfums verhalen vertellen en elke geur emoties oproept. Kom Grasse ontdekken, kom de kunst van de parfumerie ontdekken met Grasse-Atelier.