Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/fsor6061/parfums-de-grasse.com/modules/ets_superspeed/classes/cache.php on line 145
Grasse-Atelier: Ett högkvalitativt parfymatelier i Grasses historiska centrum

Grasse-Atelier: Ett högkvalitativt parfymatelier i Grasses historiska centrum

Grasse-Atelier ligger i Grasses historiska centrum och är ett måste för alla som är intresserade av konsten att skapa högkvalitativa parfymer. Oavsett om du är en fan av underbara dofter eller bara söker en unik upplevelse, kommer du att njuta av möjligheten att utforska världen av dofter och upptäcka skapelserna av Carole Poinsot, en skicklig parfymdesigner och skapare av fantastiska dofter.

Carole Poinsots kärlek till dofter syns i skönheten i hennes produkter, där hon skapar parfymer som speglar stadens Grasses egenskaper, som är känd för sin historiska roll i produktionen av parfymer. Med sin åtagande att endast använda de bästa materialen, skapar hon överväldigande och tilldragande dofter.

På Grasse-Atelier har besökare möjlighet att utforska parfymhistoria och tradition närmare och uppleva unika upplevelser inom parfymdesign. Besökare kan också träffa Carole Poinsot och få insikt i hennes kreativa process.

Carole POINSOT