Grasse-Atelier: Een hoogwaardig parfumerie-atelier in het historische centrum van Grasse

Grasse-Atelier is gelegen in het historische centrum van de stad Grasse en is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het maken van hoogwaardige parfums. Of je nu een liefhebber bent van heerlijke geuren of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring, je zult genieten van de mogelijkheid om de wereld van geuren te verkennen en de creaties van Carole Poinsot, een bekwame parfumontwerper en maker van fantastische geuren, ontdekken.

De liefde van Carole Poinsot voor geuren is te zien in de schoonheid van haar producten, waarbij ze parfums creëert die de eigenschappen van de stad Grasse weerspiegelen, die bekend staat om haar historische rol in de productie van parfums. Met haar commitment om alleen de beste materialen te gebruiken, creëert ze verbluffende en verleidelijke geuren.

Bij Grasse-Atelier hebben bezoekers de mogelijkheid om de geschiedenis en traditie van parfums dieper te verkennen en unieke ervaringen op het gebied van parfumontwerp te beleven. Bezoekers kunnen ook Carole Poinsot ontmoeten en inzicht krijgen in haar creatieve proces.

Carole POINSOT